Ik zoek hulp voor mezelf

Een budgetcoach is uw eerste aanspreekpunt voor problemen met de administratie en/of financiën. Komt u maandelijks geld tekort? Ziet u door de bomen het bos niet meer? Wilt u weten welke tegemoetkomingen en toeslagen u kunt aanvragen? Heeft u moeite met internetbankieren? Dan bent u bij Budgetcoach Zuidwest aan het goede adres.

Budgetcoaching kan bestaan uit:

Untitled-2 het ordenen van uw administratie
Untitled-2 het in kaart brengen van uw inkomsten en uitgaven
Untitled-2 het aanvragen van toeslagen en andere voorzieningen
Untitled-2 het inventariseren van eventuele schulden
Untitled-2 het onderzoeken van mogelijke bezuinigingen
Untitled-2 het indienen van uw belastingaangifte
Untitled-2 het indienen van bezwaarschriften bij het UWV, de gemeente en de belastingdienst
Untitled-2 het oefenen met internetbankieren

Tijdens een telefonisch kennismakingsgesprek formuleren we uw hulpvraag. Zodra deze helder is maken we een afspraak voor een huisbezoek. Afhankelijk van uw hulpvraag kan de afspraak online plaatsvinden óf bij u thuis; daar bevindt zich immers uw administatie!

Onze ondersteuning kan eenmalig zijn of voor een langere periode. Wij werken bewust niet met contracten. Zodra uw probleem is opgelost, of wanneer u het vertrouwen heeft om zelf verder te gaan, nemen we afscheid van elkaar.

Uw hulpvraag staat centraal tijdens de coaching en wij werken aan uw zelfredzaamheid. Dit betekent dat wij u niet alles uit handen nemen, maar juist samen met u aan de slag gaan. Natuurlijk bent u er vrij in om bepaalde zaken wel uit handen te geven. Niet iedereen vindt het immers interessant om te leren hoe bijvoorbeeld een belastingaangifte werkt.

Vaak is het mogelijk een vergoeding aan te vragen voor budgetcoaching. De mogelijkheden hiervoor zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie en bespreken we graag tijdens een telefonisch kennismakingsgesprek.

Samen werken we aan structuur in uw administratie en rust in uw hoofd!

Top