Aanbevelingen opdrachtgevers

1

Budgetcoach.nl biedt een landelijk dekkend netwerk van budgetcoaches. Voor opdrachten in Zeeland maken zij gebruik van Budgetcoach Zuidwest.

Het is prettig samenwerken met Merijn; ze is altijd positief en flexibel. Op haar rapportages is zowel taalkundig als inhoudelijk niets aan te merken. (Februari 2016)


LianLianne de Vos, aanbeveling Sence@vicene de Vos is re-integratieconsulente en eigenaresse van Sense@vice. Als haar kandidaten in het re-integratieproces belemmerd worden door financiële zorgen, zet zij de diensten van Budgetcoach Zuidwest in.

In Merijn heb ik de partner gevonden die ervoor kan zorgen dat mijn kandidaten weer ruimte in hun hoofd krijgen om aan de toekomst te denken. In mijn vak als re-integratieconsulent kom ik het regelmatig tegen dat de kandidaat financiële problemen heeft. De administratie is bijvoorbeeld niet op orde, er wordt onvoldoende gebruik gemaakt van toeslagen of er zijn zelfs schulden. Dit kunnen belemmeringen voor de re-integratie.

Lees hier meer
Ik schakel Merijn in als ik te maken heb met één of meerdere van bovengenoemde zaken. Door de praktische aanpak van Merijn, in combinatie met haar kennis en ervaring, kan zij snel en efficiënt helpen. Kandidaten blijken recht te hebben op toeslagen of betalen teveel voor bepaalde zaken. Deze samenwerking maakt dat we gezamenlijk de kandidaat begeleiden, ieder op haar eigen vakgebied maar wel met hetzelfde doel; de kandidaat zelfredzaam maken en houden.

Het is verbazingwekkend hoeveel meer iemand aan kan wanneer de financiële zaken op orde zijn. Merijn weet snel het vertrouwen te winnen van haar cliënten waardoor er makkelijk stappen gemaakt kunnen worden en de toekomst er weer rooskleurig(er) uitziet met een positief perspectief. Ik kan en wil Merijn dan ook van harte aanbevelen bij u wanneer u of mensen in uw omgeving even wat hulp nodig hebben bij het op orde maken van het financiële plaatje. Het mooie van Merijn is dat ze de informatie en kennis die ze heeft op dusdanige manier overbrengt dat haar cliënten uiteindelijk weer zelfstandig aan de slag kunnen in de meeste gevallen en genoeg hebben aan een check eens per jaar of een stukje advies op afroep.

Dat is zeker de kracht van Merijn, de mensen ervan bewust maken dat alles op orde hebben en weten waar je informatie kunt halen en vinden maakt dat je zelfredzaam wordt, het zelfvertrouwen groeit en ook de financiële situatie uiteindelijk weer gezonder wordt zodat de emotionele, financiële en sociale last steeds minder wordt. Merijn, je bent een prof en een kanjer. Ik vind het fijn dat wij samen werken en onze krachten bundelen om ons doel te bereiken voor onze kandidaten/cliënten!

Marion Bauer, aanbeveling opruimpraktijk

Marion Bauer is opruimcoach en eigenaresse van De Opruimpraktijk. Waar alleen opruimen niet voldoende is om de financiële situatie inzichtelijk te maken, zet zij de ondersteuning van Budgetcoach Zuidwest in.

Tijdens mijn werk als Professional Organizer, kom ik regelmatig mensen tegen die hulp nodig hebben bij het op orde brengen van hun financiën. Ik ben erg blij dat ik mijn klanten hierin nu ook van dienst kan zijn door jou als budgetcoach van harte aan te bevelen. Je weet waar je het over hebt en met jouw doortastende aanpak krijg je de financiën in no time weer op de rit.

Top