Over ons

Budgetcoach Zuidwest is opgericht door Merijn Nuijten. In budgetcoachingmerijn-nuijten-budgetcoach

heeft zij de ultieme combinatie gevonden van haar twee passies; cijfertjes en mensen.

Op de middelbare school keek ze uit naar de wiskundeles en vond ze het heerlijk om klasgenoten te helpen met stof die ze niet begrepen. Een beetje een nerdie? Zeker!

Haar vrienden en kennissen wisten haar al snel te vinden voor hulp bij belastingzaken, bezwaarschriften naar het UWV en andere financiële vragen. Problemen met de administratie? Dan moet je bij Merijn zijn! Gekscherend wordt ze vergeleken met Google en TomTom; ze weet overal de weg te vinden en opent deuren die voor anderen gesloten blijven.

Na een opleiding moderne bedrijfsadministratie heeft ze zich gespecialiseerd als budgetcoach. Ze vindt het heerlijk om een rommelige administratie samen met haar klanten te ordenen en samen het huishoudboekje kloppend te krijgen.

Merijn wordt omschreven als een doorzetter en een aanpakker. Bent u het ook zat om van het kastje naar de muur gestuurd te worden? Dan bent u bij Budgetcoach Zuidwest aan het goede adres! Wij gaan snel aan de slag en maken waar nodig gebruik van ons uitgebreide netwerk om u verder te ondersteunen.

Als alleenstaande moeder heeft Merijn ook voor financiële uitdagingen gestaan en weet ze goed hoe belangrijk het is om de administratie op orde te hebben. Ze weet echter ook hoe moeilijk het is als je de weg niet weet in het web van de sociale zekerheid. Er zijn genoeg voorzieningen die het leven financieel een stuk makkelijker maken, maar die moet je maar net weten te vinden. Kent of bent u iemand die hulp kan gebruiken bij de administratie?

Top