Duurzaam debiteurenbeheer

De Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen biedt mensen die in de financiële problemen zijn geraakt een mogelijkheid op een schuldenvrije toekomst. Dat klinkt heel aardig, maar in de praktijk betekent dit dat een groot gedeelte van de schulden wordt kwijtgescholden. Als ondernemer zit u hier uiteraard niet op te wachten.

Om oplopende schulden te voorkomen heeft u een afdeling debiteurenbeheer. Zij sturen voor u de herinneringen, aanmaningen en geven vorderingen uit handen aan incassobureaus en/of deurwaarders. Tegen de tijd dat een vordering bij het incassobureau ligt heeft deze u al behoorlijk wat tijd en geld gekost. De kans is groot dat de debiteur inmiddels ook andere achterstanden heeft. Hoe langer de factuur openstaat, hoe kleiner uw kans op een 100% betaling.

Budgetcoach Zuidwest zet in op duurzaam debiteurenbeheer. Dit kenmerkt zich door een proactieve aanpak die gericht is op het herstellen van het betalingsgedrag van de klant én een 100% betaling van de achterstand door al in een vroegtijdig stadium persoonlijk contact te leggen met uw klant.

Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden om duurzaam debiteurenbeheer binnen uw bedrijf toe te passen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek.

Maak een afspraak!

Top