Aanbevelingen klanten

581321_464416310319122_1905557576_n

Luctor et Emergo glazenwasserij is een jong bedrijf dat in 2015 een behoorlijke groei heeft doorgemaakt. 

Financieel heeft deze groei zo zijn gevolgen gehad voor ons als onderneming. Enerzijds meer inkomsten, anderzijds meer uitgaven. Zowel privé als zakelijk heeft dit gevolgen. We hebben zelfs de stap kunnen zetten om eigen personeel in dienst te nemen. Dit betekent dat er een hoop geregeld moest worden. We hebben Budgetcoach Zuidwest ingeschakeld om alles op orde te krijgen, te houden en mee te laten groeien.

Lees hier meer
Merijn heeft ons enorm geholpen met haar kennis en bespaartips. Daarnaast is ze een klankbord om mee te sparren. Ze is voor ons in dit proces van onschatbare waarde (geweest). Of het nu gaat om belastingzaken, contracten of andere administratieve vragen; we kunnen altijd bij Merijn terecht.

We hebben haar momenteel nog steeds nodig totdat het hele proces is afgerond en alles loopt zoals we samen hebben gepland. Ik heb er alle vertrouwen in. We hopen hiermee mensen die nog twijfelen om hulp in te schakelen over de streep te trekken zodat ze contact op durven nemen. Neem contact op met Budgetcoach Zuidwest als je een steuntje in de rug kunt gebruiken! (Februari 2016)

Mwvrouw anoniem. (46) is in 2014 arbeidsongeschikt geraakt en in 2015 gescheiden. Zij vindt het prettig om regelmatig te kunnen sparren over haar administratie en er zo zeker van te zijn dat ze nergens geld laat liggen.

Ik ben zo blij dat ik jou heb leren kennen! (December 2015)


man anoniemDhr. (52) is gescheiden en betaalt maandelijks een bedrag aan zijn ex-vrouw voor het levensonderhoud van de kinderen. De belastingdienst was niet akkoord met de aftrek van deze kosten. Na een goed onderbouwd bezwaar van Budgetcoach Zuidwest is de aftrek alsnog goedgekeurd.

Dank je, jij bent de beste! Ik heb het geld van de belasting op mijn rekening! (Juli 2015)


man anoniemDhr. (40) heeft al heel zijn leven moeite om de administratie op orde te krijgen en te houden. Na een aantal keer flink in de schulden te hebben gezeten heeft hij hulp gezocht. Sindsdien komen wij twee keer per maand bij hem op huisbezoek om de administratie op orde te houden en ervoor te zorgen dat hij geen toeslagen misloopt.

Even een stukje voor mensen die net al ik iedere maand niet uitkomen met hun geld. Tot een paar jaar terug had ik dit ook. Ik kan dan ook slecht met geld omgaan. Dit had tot gevolg dat ik altijd in de stress zat als er weer een rekening betaald moest worden. Ik vierde feest als het geld gestort werd en zat vervolgens weer een maand zonder geld. Ik verloor mijn huis bijna en alles liep steeds verder op. Ik bleef maar denken dat ik het met een paar veranderingen zou redden, maar het bleef maar misgaan. Ik zat behoorlijk in de put!

Lees hier meer
Toen ik Merijn Nuijten van Budgetcoach Zuidwest om hulp vroeg vond ik dit heel moeilijk, want je geeft niet graag toe dat je iets niet kunt wat voor anderen zo normaal lijkt. Ik moest al mijn papieren op tafel leggen en samen met mij zocht ze alles uit tot het op orde was. Ondertussen had zij al in de gaten dat er veel veranderd moest worden. Ik moest op papier zetten wat ik per maand uitgaf en waaraan.

Toen ging Merijn met mij aan het werk. Ze bracht alles in kaart en maakte een stappenplan om uit de problemen te komen. Ze zocht uit waar ik zoal recht op had zoals de zorgtoeslag, huurtoeslag en weet ik het wat nog meer. Ik kreeg huiswerk mee; dingen die ik moest uitzoeken en invullen. Stap voor stap liep ze alles met me door.

In het begin was ik bang dat dit me meer zou gaan kosten dan het me op zou brengen. Ze werkt namelijk niet voor niets, het is ook haar werk. Maar ze pakte het zo goed aan dat ik al snel iedere maand geld overhield. Natuurlijk moest ik veranderen in hoe ik met mijn geld omging en dit was in het begin zeker lastig. Maar Merijn was streng en ik volgde de regels.

Mijn totale inkomen is een beetje omhoog gegaan doordat ik nu alle toeslagen krijg waar ik recht op had. Daarnaast leerde ik van Merijn hoe ik anders met mijn geld om kon gaan. Ik ben er niet rijk van geworden, maar kom nu ook niets meer tekort. Mijn rekeningen worden maandelijks betaald, ik heb geen schulden meer en ik weet zeker dat ik de hele maand boodschappen kan doen.

Ik raad het je echt aan om hulp te zoeken als je er niet meer uitkomt met je geldzaken. Erkennen dat je een probleem hebt en om hulp vragen is geen schande. (Augustus 2014)

Top